Gastenboek

Teken het Bakeliet.net gastenboek...

Onderstaand vindt u berichten van bezoekers die Bakeliet.net waarderen en informatief vinden. Deelt u hun mening of wilt u op de hoogte blijven van geplaatste items, teken dan het gastenboek door op onderstaande knop "Gastenboek tekenen" te klikken. U kunt ook reageren op eerder geplaatste reacties door op "Voeg commentaar toe" te klikken.

Uw email-adres wordt via Bakeliet.net beveiligd tegen spam-bots, omdat deze automatisch naar een "plaatje" omgezet wordt. Doorklikken is daarom niet mogelijk...

Er zijn in totaal 121 reacties in de database gevonden:
Reactie:76
Voornaam/naam:boddez
Plaats:nevele
Land:BelgiŽ
E-mail:
Bericht:wij verbouwen een oude woning en zijn op zoek naar lichtschakelaars in bakeliet. Is dat verstandig om deze nog te installeren? zo ja, waar kun je die krijgen?
Datum:2007-12-06 14:29:43
Host:134.232-177-91.adsl-dyn.isp.belgaco
Commentaar 1:
Voornaam/naam:Ton
Bericht:Oude schakelaars en wandcontactdozen zijn regelmatig op verzamel- en curiosamarkten te vinden. Zo wordt maandelijks in de Veemarkthallen van Utrecht de grootste curiosamarkt gehouden, waar meer dan 1000 kramen met exposanten uit de Benelux en Duitsland aanwezig zijn.
Let bij de aankoop op, of de schakelaars nog luid tikken tijdens het ronddraaien of omkippen van het "knippertje". Weet van te voren wat je